Uitgebreid assortiment garagedeuren

Voor elke garage heeft Busman de perfecte garagedeur. Vele type en uitvoeringen maken het mogelijk een deur te kiezen die perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning. Wij leveren een uitgebreid assortiment garagedeuren van ons huismerk of maak een keuze uit een garagedeur van Novoferm of Hormann.

Openslaande Garagedeur

Tegenwoordig gebruiken wij de garage anders als waar deze oorspronkelijk voor bedoeld is, het stallen van de auto. De deur wordt per dag veelvuldig gebruikt om met bijvoorbeeld de fiets aan de hand de garage te betreden. Het grote voordeel van de openslaande garagedeur is dat deze niet geheel open hoeft om de garage te betreden. De helft van de gehele deur is loopdeur en biedt een ruime toegang tot de garage. De openslaande deuren van Busman is verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren en veiligheidsopties. De vakkundige montage van de eigen monteurs zorgen ervoor dat u jarenlang kan genieten van een perfecte garagedeur.

Openslaande Garagedeur
Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren bieden u comfort en warmte, standaard 40mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. In combinatie met een zuinige aandrijving is een druk op de knop voldoende om de deur te laten openen of sluiten. Nooit meer de auto uit om in de regen de garagedeur te openen. De sectionaaldeuren van Busman zijn leverbaar in 40mm en 60mm dikte en zijn uit te voeren met verschillende profileringen. Standaard is de sectionaaldeur wit of antracietgrijs, als optie is elke RAL kleur of Renolit folie mogelijk.

Garagedeuren met loopdeur

Naast de openslaande deuren is het ook mogelijk de deur uit te laten voeren met een loopdeur. De loopdeur zit in het midden en is ongeveer 90cm breed. Standaard met 7cm drempel maar als optie ook leverbaar met extra lage drempel van 2cm.

Meer info over onze garagedeuren? Bezoek onze showroom waar meer dan 8 deuren op ware grote zijn uitgestald. Handmatig of elektrisch en in verschillende kleuren. Offerte of inmeet afspraak? Neem dan contact met ons op!

    Stel uw vraag