Garagedeuren van Busman in Purmerend

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe garagedeuren voor uw woning of pand in Purmerend, bent u bij Busman Zonweringen en Garagedeuren aan het juiste adres. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van zonweringen, rolluiken, bedrijfsdeuren en garagedeuren. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe garagedeur in Purmerend? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat een perfect op maat gemaakte garagedeur voor u wordt gerealiseerd en geplaatst bij u thuis. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van garagedeuren? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom in Velserbroek.

Perfecte garagedeuren in Purmerend

U kunt altijd rekenen op de kennis en het vakmanschap van de mensen van Busman, wanneer u een nieuwe garagedeur nodig heeft in Purmerend. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende types en uitvoeringen en gaan graag samen met u op zoek naar een garagedeur die past bij uw woning of pand. Wij leveren onder andere garagedeuren van ons huismerk, maar ook van topmerken als Novoferm of Hormann. Bekijk het complete aanbod in onze showroom in Velserbroek.

Garagedeuren
Openslaande Garagedeur

Openslaande garagedeuren

De garagedeuren wordt naast het stallen van de auto tegenwoordig ook veel gebruikt voor het opslaan van spullen, zoals fietsen. We betreden en verlaten de garage dan ook regelmatig met de fiets aan de hand. Het is dan gemakkelijk als u niet de volledige garagedeur hoeft te openen, maar gebruik kunt maken van een loopdeur. Een openslaande garagedeur is dan een ideale oplossing. De helft van dit type garagedeur is namelijk een loopdeur. Wij verkopen openslaande garagedeuren in verschillende kleuren, uitvoeringen en veiligheidsopties. Naast openslaande garagedeuren leveren wij garagedeuren met een loopdeur in het midden. Deze loopdeur is ongeveer 90 cm breed en heeft standaard een drempel van 7 cm. Voor meer informatie over deze garagedeuren of de montage bij u in Purmerend neemt u contact met ons op.

Sectionaaldeuren voor uw garage

Ook voor sectionaaldeuren kunt u terecht bij Busman. Dit type deur is standaard 40 mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. Dit zorgt voor veel comfort en warmte. Sectionaaldeuren zijn voorzien van een zuinige aandrijving die het mogelijk maakt om met een druk op de knop de garagedeur te openen of sluiten. Wij leveren sectionaaldeuren standaard in het wit of grijs. Wilt u in Purmerend de garagedeur in andere kleur laten uitvoeren? Dan is dit ook mogelijk.

    Stel uw vraag    Neem contact met ons op

    Wenst u direct nieuwe garagedeuren aan te schaffen voor in Purmerend? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende soorten en de prijzen die wij hanteren? Benader ons dan via 023-5374567 of mail naar info@busman.nl. Wij zorgen dan graag voor perfect passende garagedeuren in Purmerend.