Garagedeuren van Busman in Amsterdam

Bent u op zoek naar nieuwe garagedeuren in Amsterdam? Maak dan kennis met Busman Zonweringen en Garagedeuren. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van zonweringen, rolluiken, bedrijfsdeuren en garagedeuren. Wij zijn in staat om perfect op maat gemaakte garagedeuren te produceren door nauw samen te werken met onze fabrikanten. Ontdek samen met onze specialisten welk type garagedeur past bij uw woning in Amsterdam. Heeft u de juiste garagedeur gevonden? Wij verzorgen graag de montage. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op, of kom langs in onze mooie showroom in Velserbroek.

Perfecte garagedeuren in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe garagedeuren voor uw woning of pand in Amsterdam, zit u helemaal goed bij Busman. Wij gaan samen met u op zoek naar een garagedeur die perfect bij uw huis of bedrijfspand past. Met ons grote aanbod heeft een ruime keuze uit diverse types garagedeuren in verschillende uitvoeringen. U vindt bij ons garagedeuren van ons eigen huismerk, maar u kunt ook kiezen voor garagedeuren van merken als Novoferm of Hormann. Bekijk ons aanbod in onze grote showroom in Velserbroek. Hier vindt op ruim 250m2 al onze producten en noviteiten.

Garagedeuren
Openslaande Garagedeur

Openslaande garagedeuren

Tegenwoordig zien we dat de garage veel wordt gebruikt voor het plaatsen van fietsen of gereedschap. U wilt graag op een makkelijke manier de garage kunnen betreden met de fiets aan de hand. Met een openslaande garagedeur is dit mogelijk. De helft van een openslaande garagedeur is een loopdeur. Dit betekent dat u niet volledig de garagedeur hoeft te openen om naar binnen te gaan. Bij Busman kunt u terecht voor openslaande garagedeuren in verschillende uitvoeringen, kleuren en veiligheidsopties. Wij verkopen niet alleen openslaande garagedeuren, maar hebben ook garagedeuren die uitgevoerd zijn met een loopdeur in het midden. Deze loopdeur is ongeveer 90 cm breed en heeft standaard een drempel van 7 cm. Laat ons weten welk type garagedeur u in Amsterdam wenst.

Sectionaaldeuren voor uw garage

Een ander type garagedeuren waarvoor u bij Busman terecht kunt, is de sectionaaldeur. Sectionaaldeuren zijn standaard 40 mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. Ze zijn dus ideaal wanneer u meer warmte en comfort in uw garage wilt creëren. Met zijn zuinige aandrijving kunt u met een druk op de knop de garagedeur openen of sluiten. Wij leveren de deur standaard in grijs of wit. Wilt u in Amsterdam toch een andere kleur garagedeur laten plaatsen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk

    Stel uw vraag    Neem contact met ons op

    Bent u van plan om nieuwe garagedeuren aan te schaffen in Amsterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Bel ons dan via 023-5374567 of mail naar info@busman.nl. Wij zorgen dan graag voor perfect passende garagedeuren in Amsterdam.