Ergardt PM pergolazonwering

De Ergardt PM pergolazonwering is een terrasdak gemaakt van textiel met een beproefde techniek voor grote oppervlakken. De pergolazonwering is voorzien van een zeer stabiele constructie met staanders die een goede weerstand bieden tegen onder het doek slaande winden. Door deze constructie is het mogelijk de Pergolazonweing toe te passen op aan de wind blootgestelde plaatsen. Bovendien is het mogelijk om de uitval onafhankelijk van de breedte te kiezen (het is dus mogelijk om meer uitval te verkrijgen dan dat de pergolazonwering breed is) en vanaf een helling van 14 graden kan de pergolazonwering langer uitgerold blijven bij regen.

Regenwering

De Erhardt PM wordt volledig ondersteund door geleiders en staanders, het doek wordt strak op spanning gehouden met behulp van veerspanning. Dit alles zorgt ervoor dat de pergolazonwering ook gebruikt kan worden tijdens een regenbui. Het water blijft niet op het doek staan maar wordt afgevoerd naar de voorzijde.

Pergolazonwering
Pergolazonwering

Kleuren

Het frame wordt standaard geleverd in 3 kleuren naar keuze, tegen een geringe meerprijs zijn een aantal voorkeurs kleuren mogelijk. Als optie is elke RAL kleur mogelijk, zowel in zijdeglans als structuurlak mogelijk. Voor de bekleding heeft u de keuze uit de uitgebreide doekcollecties van Swela en Tibelly.

Bediening

De pergolazonwering is alleen leverbaar met elektrische bediening, Standaard is de zonwering uitgerust met een Somfy motor met ingebouwde ontvanger en afstandsbediening. Bij de bediening zijn vele opties mogelijk, laat u informeren in onze showroom.

Nieuw! Erhardt PM-light

De nieuwe pergolazonwering PM light is gebasseerd op de serrezonwering TM18. Deze zonwering met slanke geleiders en compacte montagesteunen zorgt voor ruime schaduw. Met zijn schanierende consoles aan de wand in combinatie met filigrane staanders aan de uitval zijde biedt hij hoge stabiliteit en windbestendigheid. U kunt zich op uw lievelingsplek in een aangename, schaduwrijke atmosfeer ontspannen. De PM light heeft een compleet nieuw design en is voorzien van ZIP-technologie, waarbij het doek middels een rits in de zijgeleiding loopt. Ook bij volledige uitval zorgen de geleiders in combinatie met de rits geleiding voor een perfect passende afsluiting. Dit garandeert optimale windbestendigheid en een mooie uitstraling. Het ontwerp en de gebruikte materialen van dezezonwering zorgen voor veiligheid, stabiliteit en een perfect gespannen doek, ook bij sterke wind.

PM-light Pergolazonwering

    Stel uw vraag