Moderne garagedeuren van Busman in Amstelveen

Wilt u nieuwe garagedeuren kopen voor in Amstelveen? Dan zit u helemaal goed bij Busman Zonweringen en Garagedeuren. Al ruim 40 jaar hebben wij ervaring op gebied van zonweringen, rolluiken, bedrijfsdeuren en garagedeuren. Door goede samenwerking met onze fabrikanten, kunnen wij een perfect op maat gemaakte garagedeur produceren. Wilt u weten welk type garagedeur past bij uw woning in Amstelveen? Vraag dan gerust onze specialisten om advies op maat. Wanneer u eenmaal de juiste garagedeur heeft gevonden, verzorgen wij graag de montage. Meer weten over mogelijkheden? Lees dan verder, neem contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom in Velserbroek.

Perfecte garagedeuren in Amstelveen

Wij helpen u graag met het vinden van de garagedeuren die perfect passen bij uw woning of pand in Amstelveen. Wij hebben een ruim aanbod aan garagedeuren in verschillende uitvoeringen en types. Wij leveren garagedeuren van ons eigen huismerk, maar ook deuren van merken als Novoferm of Hormann. Benieuwd naar het aanbod? Kom langs in onze showroom in Velserbroek. Hier tonen wij op ruim 250m2 al onze producten en noviteiten op ware grote.

Garagedeuren
Sectionaaldeur

Openslaande garagedeuren

De garage is tegenwoordig niet langer alleen de plek waar we onze auto stallen. We gebruiken de garage ook voor onze fietsen of gereedschap. Het is dan handig dat we gemakkelijk met de fiets aan de hand de garage kunnen betreden. Dit is mogelijk met een openslaande garagedeur. De openslaande garagedeur hoeft u niet volledig te openen om te garage te kunnen betreden. De helft van dit type deur is namelijk een loopdeur. Busman verkoopt openslaande garagedeuren in verschillende uitvoeringen, kleuren en veiligheidsopties. Maar er zijn meer mogelijkheden. Naast openslaande deuren kunt u de garagedeur ook laten uitvoeren met een loopdeur. De loopdeur zit in het midden en is ongeveer 90 cm breed. Standaard heeft deze deur een 7 cm drempel.

Sectionaaldeuren voor uw garage

Bij Busman kunt u ook terecht voor sectionaal deuren. De sectionaaldeuren die wij verkopen zijn standaard 40 mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. Ze zorgen dus voor veel warmte en comfort. Een sectionaaldeur heeft een zuinige aandrijving die het mogelijk maakt om met een druk op de knop de deur te openen of te sluiten. De deuren zijn leverbaar in 40 mm en 60 mm dikte en uit te voeren met verschillende profileringen. Wij leveren de deur standaard in grijs of wit, maar u heeft ook de optie om de garagedeur in een andere RAL-kleur of met Renolitfolie te laten realiseren in Amstelveen.

    Stel uw vraag    Neem contact met ons op

    Wenst u in Amstelveen nieuwe garagedeuren te laten leveren en monteren? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden en de prijzen? Bel ons dan via 023-5374567 of mail naar info@busman.nl. Wij zorgen dan graag voor perfect passende garagedeuren in Amstelveen.