In de zomer de echte vakantiesfeer in huis

Met een terrasoverkapping haalt u in de zomer de echte vakantiesfeer in huis. Busman levert glazen terrasoverkappingen van Erhardt, een vooraanstaande Duitse fabrikant van hoge kwaliteit zonweringen en overkappingen.

Erhardt terrasoverkapping T100 en T150

De terrasoverkapping van Erhardt is een bijzonder stabiele aluminium constructie, waardoor grote glasoppervlakken kunnen worden gerealiseerd zonder storende kolommen en/of staanders. De dragende elementen zijn uiterst solide maar erg slank vormgegeven, hierdoor ontstaat een uiterst stabiel en duurzame overkapping. Een terrasoverkapping geeft het gehele jaar een meerwaarde aan uw woning, ervaar het vakantie gevoel in de zomer of de comfortabele uitbreiding van uw woning in de winter. De terrasoverkapping is modulair uit te breiden met glazen schuif of vouwwanden aan voor- en/of zijkanten. Onderliggende zonwering en verlichting verhogen uw comfort nog verder.

Terrasoverkappingen - Erhardt_T-Dach_5_2
Terrasoverkappingen - Erhardt-TM

Serrezonwering – Onderdakzonwering TM

De serrezonwering TM is het universele zonnescherm voor opdak- en onderdakoplossingen. Met de nieuwe serre-zonwering TM18 kunt u zich op uw lievelingsplek in een aangename, schaduwrijke atmosfeer ontspannen. De TM18 heeft een volledig nieuw design en is voorzien van ZIP technologie wat een kier tussen doek en geleiding voorkomt. Als kleine en compacte serre-zonwering is dit product uitermate geschikt voor serres en veranda’s. Dankzij het slanke ontwerp is de zonwering zowel geschikt voor montage op het dak als onder het dak. De twee geleiders worden middels speciale montagesteunen gemonteerd, deze geleiders zijn zo geconstrueerd dat het doek zowel met als zonder rits uitgevoerd kan worden. Daarnaast is de serre-zonwering TM18 ook gekoppeld toe te passen ook bij verschillende uitval maten. Voor deze zonwering z n diverse toebehoren optioneel toe te passen zoals verlichting, verwarming, radiografische besturing en speciale sensoren voor bescherming tegen wind, regen en zon.

    Stel uw vraag