Garagedeuren van Busman in Haarlem

Op zoek naar nieuwe garagedeuren voor uw woning of pand in Haarlem? Bij Busman Zonweringen en Garagedeuren zit u helemaal goed. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een echte specialist op het gebied van zonweringen, rolluiken, bedrijfsdeuren en garagedeuren. Wij werken nauw samen met onze fabrikanten en zijn zo in staat om op maat gemaakte garagedeuren te produceren. Wij gaan graag met u op zoek naar garagedeuren die perfect passen bij uw woning of pand in Haarlem. Heeft u de juiste garagedeur gevonden? Wij nemen dan ook graag de montage voor onze rekening! Lees verder voor meer informatie, neem contact met ons op of bezoek onze ruime showroom in Velserbroek.

Passende garagedeuren voor in Haarlem

Bent u op zoek naar passende garagedeuren voor in Haarlem? Dan bent u aan het juiste adres bij Busman. Met ons grote assortiment is er voor ieder huis of bedrijfspand wel een mooie garagedeur te vinden. Wij verkopen verschillende typen garagedeuren in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan openslaande garagedeuren en sectionaaldeuren van ons huismerk of andere topmerken als Novoferm of Hormann. Bekijk ons complete aanbod in onze prachtige showroom in Velserbroek.

Garagedeuren
Openslaande Garagedeur

Openslaande garagedeuren

Gebruikt u uw garage in Haarlem voor het stallen van uw auto, of gebruikt u hem ook voor het opslaan van andere spullen? Een garage dient tegenwoordig ook vaak als onderdak voor fietsen. Het is dan erg handig als u op een makkelijke manier de garage kunt betreden met de fiets aan de hand. Een openslaande garagedeur maakt dit mogelijk. De helft van dit type garagedeur is namelijk een loopdeur. U hoeft dan niet de volledige garagedeur te openen om naar binnen te gaan. Busman heeft een ruime collectie openslaande garagedeuren in verschillende kleuren, uitvoeringen en veiligheidsopties. Niet alleen openslaande garagedeuren zijn uitgevoerd met een loopdeur. Wij verkopen namelijk ook garagedeuren die een loopdeur in het midden hebben. Deze loopdeur is ongeveer 90 cm breed en heeft standaard een drempel van 7 cm. Wilt u in Haarlem meer weten over deze loopdeur? Neem dan gerust contact met ons op.

Sectionaaldeuren voor uw garage

Sectionaaldeuren zijn een ander type garagedeuren die veel gebruikt worden. De sectionaaldeuren die Busman verkoopt, zijn standaard 40 mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. Op deze manier zorgen ze voor veel warmte en comfort in uw garage. Sectionaaldeuren hebben een zuinige aandrijving die het mogelijk maakt om met een druk op de knop de garagedeur te openen of sluiten. De garagedeuren worden standaard geleverd in het grijs of wit. Bent u op zoek naar een andere kleur voor in Haarlem? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

    Stel uw vraag    Contact opnemen met Busman

    Wilt u graag nieuwe garagedeuren voor in Haarlem aanschaffen bij Busman? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden en de prijzen? Bel ons dan via 023-5374567 of mail naar info@busman.nl. Wij zorgen dan graag voor perfect passende garagedeuren in Haarlem.