Garagedeuren van Busman in Alkmaar

Bent u op zoek naar nieuwe garagedeuren voor uw woning in Alkmaar? Dan bent u aan het juiste adres bij Busman Zonweringen en Garagedeuren. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist in zonweringen, rolluiken, bedrijfsdeuren en garagedeuren. Wij werken samen met de beste fabrikanten om uw zonwering of garagedeur helemaal naar uw wens en op maat te produceren. Onze specialisten voorzien u tevens van advies op maat. Tot slot helpen onze monteurs u graag met de vakkundige montage van uw garagedeur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom vanuit Alkmaar langs in onze ruime showroom in Velserbroek.

Passende garagedeuren in Alkmaar

Bent u op zoek naar prachtige garagedeuren voor uw woning in Alkmaar? Bij Busman vindt u de perfecte garagedeur! Wij bieden veel verschillende types en uitvoeringen. U vindt bij ons een garagedeur die precies past bij de uitstraling van uw woning. U heeft de keuze uit garagedeuren van ons huismerk of een garagedeur van merken als Novoferm of Hormann. De verschillende garagedeuren kunt u ook op uw gemak bekijken in onze showroom in Velserbroek.

Garagedeuren
Openslaande Garagedeur

Openslaande garagedeuren

Een garage wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt voor het stallen van de auto. We zetten er bijvoorbeeld ook onze fietsen neer. De garagedeur wordt dan ook veelvuldig gebruikt om met de fiets aan de hand de garage te betreden. Een openslaande garagedeur is dan ideaal. Dit type deur heeft namelijk als grote voordeel dat hij niet geheel geopend hoeft te worden. De helft van de openslaande garagedeur is een loopdeur. Bij Busman vindt u openslaande garagedeuren in veel uitvoeringen, kleuren en veiligheidsopties. Naast openslaande deuren, is het ook mogelijk om een garagedeur uit te laten voeren met een loopdeur. De loopdeur zit in het midden en is ongeveer 90 cm breed. Standaard heeft deze deur een 7cm drempel. Wilt u de garagedeur direct laten plaatsen in Alkmaar? Dan zorgen wij voor de montage.

Sectionaaldeuren voor uw garage

Een ander type garagedeur die verkrijgbaar is bij Busman, is de sectionaaldeur. Sectionaaldeuren zijn standaard 40 mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. Dit zorgt voor veel warmte en comfort. De deur is tevens uitgevoerd met een zuinige aandrijving die het met een druk op de knop mogelijk maakt om de deur te sluiten of te openen. De sectionaaldeuren van Busman zijn leverbaar in 40 mm en 60 mm dikte en zijn er in verschillende profileringen. De deur wordt standaard geleverd in wit of grijs. Heeft u in Alkmaar liever een andere kleur? Dan is dat ook mogelijk.

    Stel uw vraag    Neem contact met ons op

    Wilt u in Alkmaar nieuwe garagedeuren laten leveren en plaatsen door Busman? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op via 023-5374567 of mail naar info@busman.nl. Wij zorgen dan graag voor perfect passende garagedeuren in Alkmaar.