Garagedeuren van Busman in Zaandam

Wilt u nieuwe garagedeuren laten realiseren in Zaandam? Klop dan aan bij Busman Zonweringen en Garagedeuren. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist op het gebied van zonweringen, rolluiken, bedrijfsdeuren en garagedeuren. Door nauw samen te werken met onze fabrikanten, kunnen wij een garagedeur volledig naar uw wens en op maat gemaakt laten produceren. Onze monteurs zorgen er dan voor dat hij netjes bij u thuis wordt gemonteerd. Benieuwd geworden naar ons aanbod? Lees dan verder, neem contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom in Velserbroek.

Passende garagedeuren voor in Zaandam

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt garagedeur voor uw woning of pand in Zaandam? Dan bent u bij Busman aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruim assortiment met heel verschillende garagedeuren in diverse uitvoeringen. Wanneer u contact met ons opneemt, gaan wij samen met u op zoek naar een garagedeur die perfect past bij uw woning en die aansluit bij uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een garagedeur van ons huismerk of ga voor een garagedeur van merken als Novoferm of Hormann. Wilt u een overzicht van ons complete aanbod? Kom dan langs bij onze showroom in Velserbroek.

Garagedeuren
Openslaande Garagedeur

Openslaande garagedeuren

De garage is niet langer alleen de plek van de auto, we gebruiken hem ook voor het stallen van fietsen en bijvoorbeeld gereedschap. Het ideaal wanneer u met de fiets aan de hand de garage kunt betreden, zonder dat u volledig de garagedeur moet openen. Dit is mogelijk met een openslaande garagedeur. Dit type garagedeur bestaat voor de helft uit een loopdeur. Bij Busman vindt u openslaande garagedeuren in verschillende kleuren, uitvoeringen en veiligheidsopties. Wij leveren niet alleen openslaande garagedeuren, maar hebben ook garagedeuren met een loopdeur in het midden. De loopdeur is ongeveer 90 cm breed en heeft standaard een drempel van 7 cm. Kiest u voor onze garagedeuren in Zaandam? Dan nemen wij graag de montage voor onze rekening.

Sectionaaldeuren voor uw garage

Een ander type garagedeur die u vindt in ons assortiment, is de sectionaaldeur. De sectionaaldeur is standaard 40 mm dik geïsoleerd en rondom voorzien van rubbers. Dit geeft veel comfort en warmte in de garage. De deur is teven uitgevoerd met een zuinige aandrijving die het mogelijk maakt om met een druk op de knop de deur te openen of te sluiten. Busman levert uw sectionaaldeur standaard in het wit of het grijs. Wilt u uw garagedeur in Zaandam in een andere kleur laten realiseren? Dan is dit ook mogelijk.

    Stel uw vraag    Neem contact met ons op

    Wilt u nieuwe garagedeuren kopen voor in Zaandam? Of wilt u eerst meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van garagedeuren en de prijzen? Bel ons dan via 023-5374567 of mail naar info@busman.nl. Wij zorgen dan graag voor perfect passende garagedeuren in Zaandam.