Busman Zonweringen en Garagedeuren maakt uw terrasoverkapping

Bent u op zoek naar een mooie terrasoverkapping voor uw tuin in Hoofddorp? Dan bent u bij Busman Zonweringen en Garagedeuren aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het leveren en monteren van de mooiste terrasoverkappingen voor woonhuizen en bedrijven in de regio Hoofddorp. Door onze ruime ervaring weten wij alles over de meest geschikte terrasoverkapping voor uw tuin, en geven we betrouwbare persoonlijke adviezen. Wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of breng een bezoekje aan de showroom.

Expert in maatwerk

Zo’n 40 jaar geleden zijn wij begonnen met het leveren en monteren van verschillende soorten zonweringen, rolluiken, garagedeuren en bedrijfsdeuren. Wij hebben ons altijd gericht op het leveren van kwaliteitswerk voor woningen en bedrijfspand in de omgeving van Hoofddorp. Elk type pand hebben wij in die tijd wel voorbij zien komen. We beschikken dus zeker over de nodige kennis en ervaring om uw tuin in Hoofddorp te voorzien van een prachtige terrasoverkapping. Zo weten we wat de beste manier is om te garanderen dat de overkapping precies bij uw tuin en uw wensen past: een terrasoverkapping op maat. Wij komen graag bij u in Hoofddorp langs om uw wensen te bespreken en uw tuin op te meten, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom.

Terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen - Erhardt-TM

Terrasoverkapping plaatsen in Hoofddorp

Wanneer u kiest voor een terrasoverkapping hoeft u niet blindelings te vertrouwen op de betrouwbaarheid van een derde partij voor de montering van uw overkapping. Wij hebben namelijk onze eigen montageteams die bij u aan de slag gaan. Zo garanderen wij vakkundigheid, goed opgeleid personeel en weten we dat er altijd gewerkt wordt met de beste materialen. Zo is een van de fabrikanten waarmee wij veel samenwerken het prachtige Duitse merk Erhardt, wat topkwaliteit producten levert.

Service en garantie

Deze excellente service kunnen wij garanderen omdat wij aangesloten zijn bij Romazo. Dit betekent:

 • 5 jaar garantie op de werking van al onze producten en systemen
 • een professionele montage door personeel dat goed opgeleid is
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • zekerheid van levering en installatie
 • maatschappelijk verantwoorde producten en montage

  Stel uw vraag  Neem een kijkje in de showroom

  Wilt u zelf een kijkje nemen tussen de terrasoverkappingen die we bij u in Hoofddorp kunnen monteren? Kom dan eens langs in onze showroom in Velserbroek. Hier stellen we op meer dan 250m2 onze producten en noviteiten op ware grootte tentoon. Wilt u meer informatie ontvangen, of een afspraak plannen met een van onze specialisten? Dat kan ook! Vul simpelweg het contactformulier hier op de site in, bel 023-5374567 of stuur een mail naar info@busman.nl. De enthousiaste vakmensen van Busman Zonweringen en Garagedeuren gaan graag aan de slag met het monteren van een prachtige terrasoverkapping bij u in Hoofddorp!