Expertise van Busman Zonweringen en Garagedeuren

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing wat betreft rolluiken voor uw woning in Haarlem? De specialisten van Busman Zonweringen en Garagedeuren staan voor u klaar! Onze experts weten alles over de beste rolluiken voor elk type woning of bedrijfspand. Ook verzorgen wij altijd een volledige maatoplossing. Ze gebruiken hun jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van rolluiken in Haarlem en de omgeving om u te voorzien van persoonlijke advies wat betreft uw rolluiken. U staat altijd vrij om contact met ons op te nemen, maar we verwelkomen u natuurlijk ook graag in onze ruime showroom, waar ons aanbod aan zonwering tentoongesteld wordt.

Voordelen van rolluiken

Waarom u nu juist zou kiezen voor rolluiken in plaats van andere soorten zonwering? Wanneer u gebruik maakt van rolluiken zult u veel voordelen ervaren ten opzichte van andere types. Wij zetten deze voordelen handig voor u op een rij:

 • Volledige verduistering: geen ander soort zonwering zorgt voor zo’n volledige verduistering als rolluiken.
 • Privacy: nieuwsgierige blikken van voorbijgangers worden tegengehouden (vooral handig als u aan een drukke straat in Haarlem woont)
 • Inbraakbeveiliging: het is nagenoeg onmogelijk om rolluiken open te breken. Elke poging daartoe gaat gepaard met veel lawaai. Het is niet voor niets dat inbrekers woningen met rolluiken liever overslaan.
 • Isolatie: naast zonnestralen houden rolluiken in de zomer ook de hitte buiten huis. Tevens isoleren ze de warmte in de winter, aangezien er minder warmte verloren gaat via het glas van de ramen. Door rolluiken zult u dus ook nog eens op de energiekosten gaan besparen!
 • Akoestische isolatie: hitte en zonnestralen worden tegengehouden, maar ook van lawaai op straat heeft u geen last meer! Hierdoor geniet u ongestoord van uw nachtrust.

Wij leveren maatwerk

Ruim 40 jaar geleden zijn de specialisten van Busman Zonweringen en Garagedeuren begonnen met het leveren en installeren van verschillende soorten zonweringen, rolluiken, garagedeuren en bedrijfsdeuren in de omgeving van Haarlem. In die tijd werd keer op keer bewezen dat een maatoplossing de beste optie was voor elke type pand. Vandaar dat we besloten hebben om al onze producten op maat te fabriceren. Ook de rolluiken voor uw woning in Haarlem maken wij graag op maat.

De plaatsing van rolluiken in Haarlem

Voor het monteren van de rolluiken vertrouwen wij liever niet blindelings op de vakkundigheid van een derde partij. Daarom schakelen we altijd ons eigen montageteam in. Zo kunnen we service en kwaliteit garanderen. We zijn niet voor niets aangesloten bij Ramazo, wat het volgende inhoudt:

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar garantie op onze producten en systemen
 • rolluiken worden door goed opgeleid personeel gemonteerd
 • zekerheid van levering en montage
 • fabricering en installatie van de producten gebeurt op een maatschappelijk verantwoorde manier

  Stel uw vraag  Bezoek de showroom

  Inspiratie opdoen, vragen stellen of ons assortiment bekijken, het kan allemaal in onze showroom in Velserbroek! Op meer dan 250m2 stellen wij al onze producten en noviteiten tentoon. U heeft natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons tevens telefonisch benaderen via 023-5374567 of een mail sturen naar info@busman.nl. Onze specialisten gaan graag aan de slag met het monteren van uw rolluiken in Haarlem!