Vind uw markiezen bij Busman Zonweringen en Garagedeuren

Raamdecoratie dat uw huis in Haarlem karakter en stijl geeft, en bovendien een praktische functie heeft? Dat zijn de markiezen van Busman Zonweringen en Garagedeuren. Onze traditioneel ogende markiezen zijn een prachtige aanvulling voor uw woning. Wij zijn dé expert in de regio Haarlem om deze mooie zonwering te monteren. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en bekijk hier alle mogelijkheden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Uw markiezen op maat

Meer dan 40 jaar geleden zijn wij begonnen met het leveren en monteren van zonweringen, rolluiken, garagedeuren en bedrijfsdeuren in de omgeving van Haarlem. Zo monteren we onder andere al jaren de mooiste markiezen bij woningen en bedrijfspanden. Alle markiezen die wij plaatsen worden volledig op maat aangepast. Ook uw markiezen in Haarlem kunnen wij volledig op uw woning, en natuurlijk uw wensen, aanpassen.

Markiezen
Markiezen

Hout of aluminium

Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen houten of aluminium markiezen voor uw pand in Haarlem. Houten markiezen hebben een klassieke, nostalgische uitstraling. De trendy aluminium markiezen zorgen voor een strakke look en hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. De bovenkap kan in bijna alle kleuren gespoten worden, en past dus altijd precies bij de stijl van uw woning of bedrijfspand.

Betrouwbare montage

Wanneer u onze markiezen koopt hoeft u niet blindelings te vertrouwen op de vakkundigheid van een derde partij voor de montage. Ons eigen montageteam komt namelijk gewoon bij u in Haarlem langs. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service, goed opgeleid personeel en het gebruik van de beste materialen.

  Stel uw vraag  Garantie en service

  Wat betreft de kwaliteit van onze service hoeft u ons niet op ons woord te vertrouwen. Wij zijn namelijk aangesloten bij Romazo. Dit houdt het volgende in:

  • 5 jaar garantie op de werking van al onze producten en systemen
  • professionele montage door goed opgeleid personeel
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • zekerheid van levering en montage
  • maatschappelijk verantwoorde producten en installatie

  Kom kijken in de showroom

  Onze showroom in Velserbroek is de beste plek om inspiratie op te doen voor de markiezen van uw woning in Haarlem. Hier stellen wij namelijk op 250m2 onze producten en noviteiten op ware grootte tentoon. U kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen via 023-5374567 of door een mail te sturen naar info@busman.nl. Bij Busman Zonweringen en Garagedeuren vindt u de mooiste markiezen voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem!