Markiezen van Busman Zonweringen en Garagedeuren

Bent u op zoek naar mooie markiezen voor uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Dan bent u bij Busman Zonweringen en Garagedeuren aan het juiste adres! Wij gaan graag bij u in Amsterdam aan de slag met het monteren van zonwering zoals onze stijlvolle markiezen. Kom voor ons aanbod gerust eens langs in de showroom, of neem contact op met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.

Markiezen: altijd op maat gemaakt

Al meer dan 40 jaar gaan wij vol enthousiasme aan de slag met het leveren en monteren van verschillende soorten zonweringen, rolluiken, garagedeuren en bedrijfsdeuren in Amsterdam en de omgeving. Zo plaatsen we ook al jaren de mooiste markiezen bij woningen en bedrijfspanden. In de loop der jaren zijn wij tot de conclusie gekomen dat er maar één manier is om de markiezen echt bij het gebouw te laten passen: door ze op maat te maken. Wij komen ook graag bij u in Amsterdam langs voor het monteren van markiezen op maat.

Markiezen

Markiezen van hout of aluminium?

Wanneer u markiezen laat plaatsen heeft u altijd de keuze tussen twee verschillende materialen: hout en aluminium. Houten markiezen geven uw woning die prachtige klassieke, nostalgische uitstraling. Strakke aluminium markiezen zorgen juist voor een trendy look die perfect past bij de moderne stijl. Het bijkomende voordeel van aluminium markiezen is dat er vrijwel geen onderhoud voor nodig is. Voor zowel houten als aluminium markiezen kunt u de bovenkap in nagenoeg elke gewenste kleur laten spuiten. Zo past het markies altijd perfect bij de buitenkant van uw huis of bedrijfspand in Amsterdam.

Markiezen in Amsterdam monteren

Voor de montage van de markiezen in Amsterdam schakelen wij een van onze speciale montageteams in. Deze gaan vakkundig aan de slag met de installatie en gebruiken hierbij altijd de beste materialen. Wij kunnen kwaliteit en service garanderen, en zijn dan ook aangesloten bij Ramazo. Dit houdt het volgende in:

 • 5 jaar garantie op de werking van onze producten en systemen
 • professionele montage door goed opgeleid personeel
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • zekerheid van levering en montage
 • maatschappelijk verantwoorde producten en installatie

  Stel uw vraag  Kom langs in de showroom

  Wilt u inspiratie opdoen, ons aanbod bekijken of vragen stellen aan onze specialisten over markiezen die geschikt zijn voor uw pand in Amsterdam? Kom dan eens langs in onze ruime showroom. Op meer dan 250m2 stellen wij onze producten en noviteiten tentoon. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 023-5374567 of een mail te sturen naar info@busman.nl. Onze experts gaan graag aan de slag met de installatie van prachtige markiezen voor uw woning in Amsterdam!