Knikarmschermen

 Knikarmschermen

Naast het weren van de zon creeert een knikarmscherm een schaduwrijke terrasruimte. U kunt er vrij onderdoor lopen en dat maakt het geschikt om te plaatsen boven bijvoorbeeld openslaande deuren. Een knikarm terrasscherm is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe te verlengen.

Eigenschappen:

Geeft vrij uitzicht
Geeft volop vrije bewegingsruimte, u kunt er direct langs en/of onderdoor lopen, zoals bij een terras en bij openslaande ramen en deuren.
Uitstekende manier om uw huis naar buiten toe uit te breiden.
In gesloten toestand een compacte en beschermende koker.
Uitval verkrijgbaar van 150, 200, 250, 300 of 400cm

Brustor knikarmschermen

B-50

De Brustor B-50 is een uiterst compact en volledig gesloten cassette knikarmscherm dat zowel esthetisch als technisch in het oog springt. De B-50 is leverbaar tot maximaal 550cm breed met een maximale uitval van 300cm. De montage geschiedt eenvoudig middels losse muur- of plafondbeugels.

B-25 elite

De Brustor B-25 is een volledig gesloten cassette knikarmscherm en uitermate geschikt voor grote breedte en uitvallen. Dankzij de gegoten aluminium zijplaten heeft de B-25 elite een elegante afwerking.

B-25 prestige

B25 prestige heeft dezelfde kast als de B-25 prestige alleen is deze uitgevoerd met windklasse 3 knikarmen, dankzij deze armen is de B-25 prestige bestand tegen windkracht 6. Optioneel is de B-25 prestige uit te voeren  met LED verlichting ingebouwd in het kniestuk van de knikarm.

B-27

Zelfde techniek, andere vormgeving. De B-27 is leverbaar las elite en prestige uitvoering en heeft daarmee dezelfde techniek als de B-25. De moderne en strakke vormgeving geven hem een bijzonder uiterlijk.

B-38

B-38 knikarmscherm is een knikarmscherm met draagbuis en losse muurbeugeld, ook leverbaar in prestige uitvoering met windklasse 3 knikarmen. Uniek maakt de uitrolbare volant die tot maximaal 150cm hoog geleverd kan worden zodat u ook geen last heeft van de laagstaande zon.

Weinor knikarmschermen

Cassita

De Cassita van Weinor is een uiterst compacte cassette knikarmscherm voor kleinere en middelgrote terrassen. De slimme tweepuntsophanging ondersteunt het sierlijke uiterlijk van de Cassita. Door de tweepuntsophanging is de Cassita leverbaar tot een maximale breedte van 550cm en een uitval van maximaal 300cm. Net als alle andere producten van Weinor leverbaar in 47 standaard kleur omkastingen, voor de doeken heeft u de keuze uit de uitgebreide exclusieve Weinor doekcollectie.

Opal Design / Opal design LUX

Het beste voor uw huis, zo kan je de Weinor Opal design omschrijven. In de slechts 16cm hoge cassette heeft Weinor al zijn know-how en beste ideeen verwerkt. Ook leverbaar met geintegreerde verlichting als LUX model. Leverbaar in 47 standaard kleuren omkasting of tegen een geringe meerprijs in een van de 7 structuurlakken.