B400 Outdoor Living

Brustor B440 outdoor living met half open dakGenieten in alle omstandigheden

Het gehele jaar door is het genieten buiten onder de B400 Outdoor Living. In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. Een weggewerk gotensysteem zorgt voor een perfecte afwatering door een staander.

Zonregulerende Topscreens: meer dan zonwerend.

Met een simpele druk op de knop van de afstandbediening kan u het dak van de B400 geheel openen, met de afstandbediening kan u eenvoudig de optimale zoninval, schaduw of ventilatie regelen. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgevoerd met een gratis airco.

Brustor B400 uitgevoerd met windvaste ZIP screensWindvaste ZIP screens

Als extra bescherming kan de B400 Outdoor Living aan elke zijde worden uitgevoerd met een ZIPscreen. Deze screens weerstaan moeiteloos windsnelheden tot 6 Beaufort en kunnen per stuk met afstandbediening bedient worden. De Screens kunnen bovendien worden uitgevoerd met een (strook) PVC heldere vensters wat het visueel comfort verhoogd.

 

B400 vrijstaand of aangebouwd aan uw huis

Vrijstaand of aangebouwd.

De B400 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

Met afmetingen die kunnen varieren tot 350cm breed en 500cm lang is de B400 een interessante terrasoverkapping. De B400 Outdoor Living is stanaard verkrijgbaar in een witte structuurlak of in RAL 7016 structuurlak. Meer dan 200 andere RAL kleuren zijn als optie ter verkrijgen.