Brustor B200 lamellendak

 Brustor B200 lamelledak, holiday at home

 Holiday at home

De Brustor B200 creeert een comfortabele buitenruimte waar u van het vroege voorjaar tot in het najaar aangenaam kan vertoeven, Brustor geeft deze system de naam Outdoor Living. Bij de outdoorliving B200 zorgen het waterdichte lamellendak en de windvaste ZIP screens dat u beschut buiten kan zitten. Het dak is uitgevoerd met 160 graden orienteerbare lamellen zodat u uw behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kan afstemmen op alle weersomstandigheden.

 

 Waterdicht

In gesloten toestand biedt het lammellendak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar weggewerkte en ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonreguleren, meer dan zonwering!

Met een simpele druk op de knop van de afstandbediening kan u de lamellen kantelen en regelt u eenvoudig de zoninval. schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgevoerd met een airco.

 

 

Winddichte ZIP screens

Als extra bescherming kan u de B200 terrasoverkapping aan elke zijde uitbreiden met een ZIP screen. Deze ZIP screens voldoen aan windclasse 3 en zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort. De screens kan u individueel met de afstandbediening bedienen.

Transparante Vensters

De Zip screens klunnen uitgevoerd worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. De PVC strook kan de gehele screen beslaan maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 130cm hoog.

 

Vrijstaand, aangebouwd of gekoppeld

De B200 terrasoverkapping kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Ook is het mogelijk om meerdere modules aan elkaar te koppelen om zodoende een grotere oppervlakte te bedekken.

Prive of professioneel gebruik.

Met leverbare afmetingen die kunnen varieren tot 7mtr breed en 7 mtr lang is de B200 lamellendak zowel voor particuliere als zakelijke (bijvoorbeeld horeca) klanten een interessante terrasoverkapping. Voor nog grotere oppervlakten kunnen meerdere modules aan elkaar gekoppeld worden.

 

Standaard kleuren

De B200 Outdoor Living is verkrijgbaar in twee standaard kleuren, t.w. RAL 7016 structuurlak en Brustor Wit structuurlak. Meer dan 200 andere RAL (structuur) kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudige bediening

Het dak, de screens, de verlichten en de verwarming kan u heel eenvoudig bedienen met de standaard meegeleverde afstandbediening.